maanantai 17. heinäkuuta 2017

SIELLÄ, TÄÄLLÄ JA TUOLLA

Sateista maanantaita!

En ole ehtinyt blogin luokse pariin viikkoon. Olen ollut pian sen  pari viikkoa reissussakin. On sukuloitu siellä täällä ja tuolla. Käyty kesätapahtumissa ja nähty ystäviä. Syöty jätskiä, juostu muutama lenkki, uitu pari kertaa, paistettu lettuja (taas kerran), hengailtu takapihalla teltassa ja vaikka mitä. On menty koko perheellä ja nyt jatkan vielä muutaman päivän lasten kanssa mummulointia. Kotona ehtii olla sitten syksyllä, nyt kuljetaan kun siihen on mahdollisuus.

Heinäkuu on yli puolenvälin ja tuntuu, että vieläkin odotellaan lämmintä jaksoa. Voisiko parin viikon yhtäjaksoinen helle rantautua suomeen, se riittäisi. Sitten tuntuisi, että oli lämmin kesä. Nyt on toki kolme edellistä viikonloppua ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä.  Viikonloppuina onkin sitten nautittu kesästä niin paljon kun ikinä on ehditty. Eilen olimme rannalla monta tuntia ja ai että kun oli mukavaa lotrata vedellä ja aurinkorasvalla, syödä eväitä ja fiilistellä järvimaisemaa.

Seuraavat kolme päivää luvattu sateista ja kylmää, sitten pitäisi taas lämmetä. Toivottavasti niin, vielä ei ole saatu tarpeeksi kesästä. <3  Tästä tuli nyt varsinainen säätila postaus, mutta se kun on taas päivän polttavin puheenaihe niin ei voi mitään. :)  Ehkäpä loppuviikosta taas kotona ehdin koneelle purkamaan kuvasaldoa ja kuulumisia, nyt toivottelen mukavaa kesäviikkoa!

-laura-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RAIKASTA RAITAA

HEISSAN! Huhtikuussa se viimeistään iskee. Nimittäin totaalinen kyllästyminen talvikamppeisiin ja tummiin pukeutumiseen. Onneksi nyt näytt...