perjantai 19. toukokuuta 2017

KEITTIÖ

Me on asuttu pian vuosi tässä nykyisessä kodissamme.
Avaimet saimme käteen vuosi sitten toukokuun alussa ja muuttamaan pääsimme kesäkuun alussa.
Remppasimme ennen muuttoa lattiat ja seinäpinnat. Keittiö rempattiin kesällä, samalla kun jo asuimme tässä (virhe). Viime kesästä mieleen on jäänyt grillaus, einesruoat, kiristyneet hermot, raksapöly, sähkö- ja putkimiesten odottelu sekä yleinen sekasorto kodissa. Kaiken kaikkiaan oli vähän kiirettä ja keittiöremppa venyi ja vanui pitkäksi projektiksi. Meinaa mennä hermot muistellessakin, ei vaan.. mieheni teki ison työn ja valmista tuli lopulta.

Päädyimme Petra-keittiöön Keittiömaailmasta. Myös kodinkoneista liesi, uuni ja mikro on keittiömaailmasta. Tiskikone, jääkaappi ja pakastin olivat sen verran hyvässä kunnossa edellisen asukkaan jäljiltä, että niitä emme tässä vaiheessa uusineet. Vaihdetaan sitten sitä mukaan kun leviävät käsiin. Halusimme vaalean keittiön, mutta ei täysin valkoista, eikä kiiltävää pintaa. Myös kunnon vetimet, korotettu tisikikone ja mikro olivat toivelistalla. Taso haluttiin tummaksi ja välitilaan lasi. Mikäli keittiö olisi ollut isompi, olisin halunnut jättää osan yläkaapeista laittamatta.. mutta näillä neliöillä kaikki kaapit tarvittiin säilytystä varten.
Keittiö on näppärä ja tavaroille on löytynyt omat paikkansa. Oikein hyvä ja sopiva keittiö tämän kokoiseen huusholliin.

Sitähän sanotaan, että keittiö on kodin sydän ja niinhän se kyllä taitaa olla. Siellä aamu alkaa kahvin keittelystä ja päättyy iltateen keittelyyn. Siinä välissä kaikki ruokailut, hengailut ja touhuilut pöydän ääressä. Tärkeä paikka. <3
Haaveilen, että joskus asumme niin isossa kodissa minne saan kuuden tai jopa kahdeksan hengen ruokapöydän isoon ruokailutilaan. Ehkä sitten joskus. :)
Tänään oli ihanan lämmin päivä. Nytkö se kesä alkaa? <3 Toivottavasti.

Hyvää viikonloppua!

-Laura-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RAIKASTA RAITAA

HEISSAN! Huhtikuussa se viimeistään iskee. Nimittäin totaalinen kyllästyminen talvikamppeisiin ja tummiin pukeutumiseen. Onneksi nyt näytt...